The Million Dollar Goal Quiz

1. What team do Dawn and Dusk root for?
a. the Rangers
b. the Flyers
c. the Red Wings
d. the Canadiens

2. Each chapter in this book is what?
a. the title of an Elvis Presley song
b. named after a U.S. president
c. a quote from Shakespeare
d. a secret code that tells the surprise ending

3. Why does Oma think she lived so long?
a. good genes
b. she farts a lot
c. she exercises daily
d. she takes vitamins

4. How was a fan picked to take the Million Dollar Goal?
a. they had to write a poem
b. they had to think up a slogan
c. a camera picked them out of the crowd
d. a name was picked out of a hat

5. Why didn’t Oma take the shot?
a. she got sick
b. she couldn’t take the pressure
c. she was in a wheelchair
d. she died

6. What did Dawn and Dusk buy at the sporting goods store?
a. plastic ice
b. a dozen pucks
c. hockey skates for Oma
d. shoulder pads

7. What kind of shot did Dawn suggest Oma take?
a. slap shot
b. snap shot
c. wrist shot
d. backhand shot

8. Who was Sheldon Silverman?
a. a hockey player
b. an announcer
c. a coach
d. an agent

9. What was Dad’s plan to catch the “wheelchair saboteur”?
a. fingerprints
b. DNA evidence
c. he hired private detectives
d. he would videotape the crime

10. Before the million dollar goal, what did the crowd do?
a. cheered
b. the wave
c. had a moment of silence
d. sang the national anthem

Answers: 1-D, 2-A, 3-A, 4-B, 5-C, 6-A, 7-A, 8-D, 9-D, 10-C

Comments are closed.